Notícies

Notícies

La Coral Margalló omple el concert d'Hivern'23

L'Església Santa Maria es va omplir de gom a gom, més de 250 persones van seguir el concert el passat dia 17 de desembre amb la participació de la Coral Espígol de Barcelona i la coral organitzadora, la Coral Margalló.
El públic va poder gaudir del cant coral en un tarda de diumenge inolvidable pels cantaires i pensem també, pel públic assistent.
La Panera donada pel Supermercat La Rosita, al que agraïm la seva col.laboració, va recaure al número 515.
Pots anar a veure el concert en la secció de "Videos" d'aquesta mateixa pàgina

Bones Festes

Concert Coral d'Hivern'23

El proper dia 17 de desembre es durà a terme el Concert Coral d'Hivern'23 organitzat per la Coral Margalló amb la participació de la Coral Espígol de Barcelona.
Una primera part on la Coral Margalló cantarà cançons tradicionals d'arreu del món i un espiritual.
La segona part anirà a càrrec de la Coral Espígol de Barcelona amb cançons tradicionals d'arreu de l'Estat Espanyol.
La cantada es farà a l'Església Santa Maria de Castelldefels a les 18 h.

Concert d'Estiu'23

El 16 de juny es va portar a terme el Concert d'Estiu'23 de la Coral Margalló.
Sota la direcció d'en Joan Vinyes i ens van acompanyar amb la Flauta Travessera Laura Kate Correa, el Pianista Néstor Diez i la Solista Cecilia Arroyo.
Al final del concert va tenir lloc un homenatge a dos cantaires, fundadors l'any 80, de la Coral Margalló, que ens deixen per motius d'edat, la Maria Josep Udina i el Pep Solé.
El concert el podeu escoltar en l'apartat de Vìdeos, que han estat gravats per la Nora, l'Eduard i la Nuria.

Concert Coral Sant Jordi'23

El Concert Coral de Sant Jordi'23 van participar les Corals de la ciutat, Coral Germanor, Coral Marinada, Coro Rociero Blanca Paloma, Broadway Choir Kids, Pop Rock Choir i la Coral Margalló. Més de 200 persones van gaudir de l'espectacle i del Cant Coral. Un Concert de Sant Jordi que va recuperar l'esprit que s'havia perdut per la pandemia. Tots junts fem ciutat !!! Visca el Cant Coral !!!!!

12 de Març del 2023, Musicoral a Gavà- Espai Maragall

La Coral Margalló va participar en el Musicoral 2023 a l’Espai Maragall de Gavà , organitzat per la Coral Sallarès, era el sisè concert d’aquest any.

Musicoral 2023


Aquest any la Coral Margalló organitza un d'aquests concerts el 25 de febrer a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Municipal Ramon Fernández Jurado a les 18 h. Entrada gratuita.
I el 12 de març participa en el concert de Gavà.

Us esperem !!!!

Concert Coral d'Hivern 2022

El 18 de desembre es va celebrar el Concert Coral d’Hivern organitzat per la Coral Margalló.

En el Concert van participar la Coral Margalló i la Coral Bonanova de Barcelona, interpretant nadales d’arreu del mon. Es va cloure el concert amb un cant comú “El Cant del Ocells”.

Al final del concert es va sorteigar una Panera, gentilesa del Supermercat La Rosita, i la guanyadora va ser la senyora Teresa Suarez.

Concert Coral Estiu'22. Castelldefels

El dia 1 de juliol va tenir lloc a l'Església Santa Maria de Castelldefels, el Concert Coral d'Estiu'22, organitzat per la Coral Margalló i amb la Coral invitada "La Vall" de Sant Climent de Llobregat. Més de cent persones van poder gaudir d'aquest concert amb un repertori molt ample del que es el cant coral, interpretat per les dues corals.
Un concert que va donar a conèixer el treball de les dues corals en aquest curs 21-22.

Vine a gaudir del Cant Coral, el proper dia 1 de juliol a les 21 h. !!!

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

LA FESTA DE LA MÚSICA AL CARRER 2022 Si ets ciutadà/ana de Castelldefels i tens coneixements musicals acreditats, o si ets membre de grups o de formacions musicals, d’escoles de música, o corals de la ciutat, etc. i vols participar en la Festa de la Música al Carrer, ara t’oferim la possibilitat de fer-ho. La Festa de la Música al Carrer tindrà lloc el dimarts 21 de juny, de 19 a 22 h a diferents espais de la ciutat. La participació en aquesta activitat és de caire voluntari i no remunerat. El temps de les actuacions dependrà del nombre de participants, i en tot cas, no superarà els 45 minuts. La comissió organitzadora d’aquesta festivitat, una vegada hagi rebut totes les sol•licituds, en farà una selecció en funció dels espais i de les franges horàries disponibles. El període d’inscripció per poder participar-hi és del 9 al 22 de maig de 2022, ambdós inclosos, i es pot fer mitjançant l’enllaç següent: https://www.castelldefels.org/ca/serveis.asp?traid=989 Cordialment, La Comissió organitzadora de la Festa de la Música al carrer 2022 ix aquí el text de capçalera