Notícies

Notícies

Concert Coral d'Hivern 2022

El 18 de desembre es va celebrar el Concert Coral d’Hivern organitzat per la Coral Margalló.

En el Concert van participar la Coral Margalló i la Coral Bonanova de Barcelona, interpretant nadales d’arreu del mon. Es va cloure el concert amb un cant comú “El Cant del Ocells”.

Al final del concert es va sorteigar una Panera, gentilesa del Supermercat La Rosita, i la guanyadora va ser la senyora Teresa Suarez.

Concert Coral Estiu'22. Castelldefels

El dia 1 de juliol va tenir lloc a l'Església Santa Maria de Castelldefels, el Concert Coral d'Estiu'22, organitzat per la Coral Margalló i amb la Coral invitada "La Vall" de Sant Climent de Llobregat. Més de cent persones van poder gaudir d'aquest concert amb un repertori molt ample del que es el cant coral, interpretat per les dues corals.
Un concert que va donar a conèixer el treball de les dues corals en aquest curs 21-22.

Vine a gaudir del Cant Coral, el proper dia 1 de juliol a les 21 h. !!!

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

LA FESTA DE LA MÚSICA AL CARRER 2022 Si ets ciutadà/ana de Castelldefels i tens coneixements musicals acreditats, o si ets membre de grups o de formacions musicals, d’escoles de música, o corals de la ciutat, etc. i vols participar en la Festa de la Música al Carrer, ara t’oferim la possibilitat de fer-ho. La Festa de la Música al Carrer tindrà lloc el dimarts 21 de juny, de 19 a 22 h a diferents espais de la ciutat. La participació en aquesta activitat és de caire voluntari i no remunerat. El temps de les actuacions dependrà del nombre de participants, i en tot cas, no superarà els 45 minuts. La comissió organitzadora d’aquesta festivitat, una vegada hagi rebut totes les sol•licituds, en farà una selecció en funció dels espais i de les franges horàries disponibles. El període d’inscripció per poder participar-hi és del 9 al 22 de maig de 2022, ambdós inclosos, i es pot fer mitjançant l’enllaç següent: https://www.castelldefels.org/ca/serveis.asp?traid=989 Cordialment, La Comissió organitzadora de la Festa de la Música al carrer 2022 ix aquí el text de capçalera